Munkavédelmi Kesztyűk / ATG Kesztyűk

http://www.munkaruhazatolcson.hu/fotky21204/logo-atg.jpg


Az AirTech® új etalon a szellõzés terén. Ezt a technológiát úgy alakítottuk ki, hogy a kesztyű belsejében kialakuló hõt elvezesse, és ez által fokozza a kényelem-érzetet. Vásárlóink elmondása szerint ma a piacon egyetlen más hasonló termék sincs. Az AirTech® technológiának köszönhetõen így a kesztyűk tovább hordhatóak és kényelmesebbek, mint bármely más kesztyű.
Az AirTech® a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonatos részeken jelenik meg. Ezek az apró buborékok mikroalagutak teljes hálózatát alkotják, melyek természetes módon vezetik el a hõt, biztosítva ezáltal a kéz számára a kellõ szellõzést. Az AirTech® lehetõvé teszi azt, amit mi csak 360°-os szellõzésnek hívunk. A hideg kéz boldogabb, biztonságosabb és produktívabb. Keresse az AirTech® logót.
Az ErgoTechR feladata az, hogy egy kvazi második bőrt alkosson. Az ErgoTechR a kesztyűk maximális kényelmére törekszik a tökeletes felhasználói élmény biztosítása érdekében. Ezen technológia az általunk használt összetevőkben található meg. Az összetevők kifejlesztésénél célunk az volt, hogy maximalizáljuk a használat közbeni rugalmasságot. Probáljon csak fel egy MaxiFlexR kesztyűt, és mindjárt meglátja, hogy a kesztyű összetevői hogyan illeszkednek tökéletesen ujjaihoz, kivételes fürgeséget, flexibilitást és tapintási érzékenységet biztosítva ezáltal!
Folyamatosan tanulmányozzuk a kéz dinamikáját és méreteit, mivel ez képezi az alapját a bevonatalnál használt saját kéz-öntőformák kialakításának. Szabadalmaztatott bevonasi eljarasunk soran magasan kepzett mernokeink szabalyozzak a bevonat vastagsagat, biztositva ezaltal, hogy a bevonat mindenhol egyforma vastagsagu legyen. Ezen kivul azt is szigoruan ellen.rizzuk, hogy a beles mennyi bevonatot sziv fel. Hogy miert? Mert igy tudjuk csak garantalni, hogy a kez kizarolag finom szalakkal erintkezzen a keszty.ben.
Ez az aprolékos és preciz munka jellemzi a bélés és a formák összeillesztését is a merítési eljárásnál. ProRange termékcsaládunk 7-fele meretben, 5-t.l
(xxs) 11-es (xxl) tenyermeretig, .-es, teljesen meritett es vezet.i kivitelben kaphato. A keszty. belese nem a hagyomanyos megoldassal keszul: 34 reteg
belest alkalmazunk, melyek egyesevel vannak egymashoz varrva, figyelembe veve a hasznalt vegyi osszetev.t, a szukseges meritesi vonalat es magat a
kez-ont.format. A vegeredmeny: egy tokeletesen illeszked. keszty.
Az ErgoTechR celja, hogy felvegye a kez termeszetes formajat, kimagaslo flexibilitast, furgeseget es tapintasi erzekenyseget biztositva ezaltal.
A CutTech® kiváló teljesítményû fonalakat és szálakat használ a maximális vágásvédelem érdekében, szem elõtt tartva a magas fokú kényelmet és a használó elégedettségét.
Szálösszetevõinket régi, jól bejáratott partnerektõl szerezzük. A szálakat házon belül bevonjuk és megsodorjuk saját gyártóüzemünkben. A végeredmény:
könnyû, ugyanakkor rugalmas és innovatív fonalak és szálak, melyek kimagasló teljesítményt nyújtanak.
A CutTech® termékcsalád legújabb újdonsága a hüvelyk és mutatóujj között elhelyezett permanens nitril erõsítés. Ez fokozza a kopásállóságot egy hagyományosan gyenge részen, ily módon javul a kesztyû élettartama és értékállósága. Ez a módszer ezen kívül tovább növeli a vágásvédelmet és biztonságot éles elemek és alkatrészek kezelésekor.
A CutTech® innovatív szálainak köszönhetõen optimális vágásvédelmet biztosít.
A DuraTech® technológia tartósabbá teszi a kesztyűt. Mi ennek a célja? A tartósabb kesztyű gazdaságosabb, de a hosszabb élettartamon kívül más szempont is szerepet játszik. Mivel a kesztyű frissessége és tisztasága is fontos, olyan kesztyűt terveztünk, amelyet ki is lehet mosni. Ennek köszönhetően a kiemelkedő hosszúságú élettartam teljesen kihasználhatóvá válik.
Mi, az ATG®-nél a tapadást az egyik legfontosabb biztonsági szempontnak tekintjük. “Mikrobütykös” GripTech® bevonatunk fokozza a kesztyû tapadását, biztonságosabbá téve így az elemek kezelését. Mi több, csökkenti a nem megfelelõ tapadással összefüggésbe hozható kézfáradást is. E kiváló hatékonyság sikerességéhez szabadalmaztatott bevonási eljárásunk is hozzájárul, mely maximalizálja a fürgeséget és a flexibilitást a szükséges helyeken.
Ezt a technológiai megoldást úgy terveztük, hogy száraz, valamint olajos környezetben egyaránt megállja a helyét. A GripTech® technológiát gyakran együtt használjuk a CutTech® megoldással, hogy megtaláljuk az optimális egyensúlyt a vágásellenállás és a tapadás között. Ha nem csúszik, nem vág.
A GripTech® csökkenti a kéz fáradékonyságát és fokozza a biztonságot.
Napjainkban számos munkakörnyezet különbözõ folyadékokat, köztük vizet, olajat és számos vegyi anyagot tartalmaz. A LiquiTech®-védõréteg az Ön védelmének szolgálatában áll. Ezt a védõréteget az ATG® saját, piacvezetõ bevonási technológiája jellemzi, melynek köszönhetõen könnyû és flexibilis bevonatot tudunk felvinni, különbözõ mértékben, akár a legvékonyabb varratokra is.
A bevonási és varrásmentes technológia kombinálásával tökéletes folyadék ellenállás, valamint alacsony és magas szintû vegyi ellenállást sikerült elérnünk úgy, hogy ez az e kategóriától szokatlan szintû kényelemmel párosul.
A ThermTech® egyesíti magában a bevonási és varrásmentes technológiákat, így páratlan hõszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik – legyen szó akár a meleggel, akár a hideggel szembeni ellenállásról. Az ATG® házon belüli csúcsminõségû létesítményei segítségével kiváló hõ ellenállású fonalakat és szálakat készít, hogy termékei egyedülálló hõszigetelési tulajdonságokkal rendelkezzenek – úgy, hogy mindeközben a kesztyûk nem veszítenek rugalmasságukból, fürgeségükbõl, könnyûségükbõl és kényelmességükbõl.

Nemzetközi gazdasági tevékenységünkben a Föld és a rajta élő emberek biztonságáért érzett komoly felelősség szellemében a középpontba helyeztük a környezettudatosságot.

Bolygónk iránti kötelességvállalásunk részeként külön munkacsoportot hoztunk létre összes ipari tevékenységünk rövid és hosszú távú környezeti hatásainak mérésére és felügyeletére. Szakértő munkacsoportunknak köszönhetően képesek vagyunk előrelátóan fejleszteni környezetvédelmi paramétereinket, valamint nemzetközi szinten tovább csökkenteni úgynevezett ökológiai lábnyomunkat. Környezetvédelmi alaprendszerünk és HANDCARE® programunk egyaránt ISO 14001 tanúsítványú felügyeleti munkafolyamatokon alapul.
Gyártásunk teljes egészében megfelel az európai REACH (a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló) rendelkezés követelményeinek.
Kesztyűinkben Sanitized® alkalmazásával csökkentjük minimálisra a szagokat. A Sanitized® olyan, akár egy dezodor, amellyel a kesztyű hosszabb ideig marad friss, és kínál biztonságos védelmet. Fontos tudni, hogy az ATG® olyan speciális Sanitized® eljárást alkalmaz, amely „triklozánmentes”.
Az ATG® minden termékét a HANDCARE® program szerint készíti. Amellett, hogy az általunk használt gyártási eljárás összes elemét alkalmazottaink biztonsága szerint alakítottuk ki, egy mosási művelettel minden legyártott kesztyű esetében tovább fokozzuk termékünk tisztaságát is. Ehhez a mosáshoz kizárólag begyűjtött, majd kezelt esővizet használunk, amelynek újrafelhasználhatóságáról saját vízkezelő létesítményünk gondoskodik. Így biztosítjuk, hogy a kesztyű „kicsomagoláskor garantáltan friss” legyen, amit az Oeko-Tex® szervezet is tanúsít.
Kesztyűinket a Bőregészségügyi Szövetség (Skin Health Alliance) bőrgyógyászatilag is jóváhagyta. A Bőregészségügyi Szövetség pecsétjével az iparágban elsőként igazolhatjuk a kesztyűfelhasználóknak, hogy az ATG® teljes termékskálája megbízhatóan „bőrgyógyászatilag biztonságos”, és a mögöttünk álló tudományos és kutatási háttér is stabil.
Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy az ATG® kesztyűk kíméletesek legyenek mind viselőik, mind a bolygónk számára. Munkafolyamatunkban elejétől a végéig mindent igyekszünk elkövetni azért, hogy termékeink 100%-ig allergiamentesek, bőrgyógyászatilag jóváhagyottak, vagyis a „Föld leginkább bőrbarát kesztyűi legyenek”.
ZDkzZW